top of page
  • Writer's pictureRamon Buitenbos

Tweede Kerstdag menu bij schoonfamilie

Create a blog post subtitle that summarizes your post in a few short, punchy sentences and entices your audience to continue reading.Appetizer:

In antiek vet gebakken bitterballen, bamihapjes en kipnuggets.

Met alleen mosterd die gewoon als pot werd neergezet op een te lage tafel met een te korte lepel erin zodat je moest schrapen en voorover bukken om het beetje wat nog in de pot zat op je bal te smeren, geen mayo of curry of zo.

Voorgerecht:

Quiche Lorraine uit de magnetron, machtiger en zouter dan de triple baconator bij Wendy’s in los Angeles.

"Hoofdgerecht:"

Kaasfondue die een paar uurtjes te lang in de magnetron heeft gestaan waardoor het vet van de kaas gescheiden is.

"Bijgerechten:"

Drie dagen te vroeg gesneden gele paprika, cherry tomaten, ananas uit blik en te dik gesneden komkommer vergezeld met 8 halen 4 betalen wit kort stokbrood.


Bij de bestelling van wat extra Albino stokbrood werd er na de piep van de oven, die aangaf dat het brood klaar was, een witte mini pistolet op tafel gezet, waarvan de binnenkant op zijn minst rosé te noemen viel. De buitenkant was wel mooi bleek.

"Nagerecht:"

Vreemd raar kant en klaar toetje/taartje wat nog zoeter is dan een suikerspin met slagroom.

"Kids Menu:"

Beetgare halfwarme patat met mini frikandellen.

Deze mini frikandellen waren zo lang gebakken dat ze waarschijnlijk leken op verschrompelde swanzen van minder bedeelde getinte bejaarde mannen. Ik gok dat ze hetzelfde ruiken.

Lekkere bak koffie toe met alleen koude melk waardoor de temperatuur van je bak ongeveer tot onder de lichaamstemperatuur reikt. Eén ding was wel goed. De aanwezigheid van Heineken bier! Enige minpunt hieraan was dat het niet koud stond en dat het bier letterlijk op was na vier in één uur tijd.

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page